Vyhledávání

Kontakt


+420 739 311 300

+420 774 486 830

petr@czui.cz

Mýty:

Jídlo je vždy hodně diskutované téma. Proto bych tento důležitý bod nechal na samostatnou debatu všech zůčastněných tak asi týden před odjezdem. Ze zkušenosti vím že nemá cenu aby každý sebou vezl kilo cukru a kilo soli.... Tak je třeba aby se všichni dohodli co kdo vezme, tím se ušetří starosti a také peníze.Tak že se těším týden před odjezdem...

Protected by Copyscape Duplicate Content Check

 

Takhle je možné se najíst za 75 Kun

"jen musíte vědět kde"

Jídlo se na lodi řeší převážně studenými snídaněmi i večeřemi pokud se kotví mimo civilizaci, jinak když je jachta vyvázána v přístavu je na každém jestli chce snídat a večeřet na lodi nebo v někreré z mnoha restaurací. Bývá zvykem že posádka jde občas podle nálady na společnou večeři (mohu doporučit některou léty prověřenou konobu).

Co se týká cen jídla je těžké hovořit o „láci“ či „drahotě“….

Názorů jsem slyšel mnoho ale všechny měli společného jmenovatele a to výši konta a barvu kreditní karty strávníka. Zatím co se někomu zdá 140kun za večeři pro dva dost tak jiný pár je s večeří za 350kun spokojen. Můj názor je takový, že doma jím také a pokud je v Chorvatsku restaurace cca o 30% dražší než v Čechách tak jsem přece na dovolené a nechodím do restaurace každý den tak že to moc neřeším.                                                                                                                  V obchodech tedy mimo rekreační oblasti je zboží jako rohlíky chléb máslo uzeniny možná o 10-15 dražší než jsme zvyklí. Cena např. vepřového nebo kuřecího masa je stejná jako v čr. Jiné je to však s rybím masem které převyšuje někdy i několikanásobně cenu na kterou známe z domova.

Tak bych to shrnul asi tak,

že na dovolené jsem jednou za rok a jestli stojí zmrzlina po dobu 14 dnů 20 nebo 25 korun je asi každému tak nějak jedno.   

                       

Jídlo

Záznamy: 1 - 3 ze 3